Pasta,laks og rømme på bordet på null komma niks.
Kok pasta etter smak og behag. Dog maks 10 min
Tilsett laks i store terninger de siste 2 minuttene av pastaens koketid( minst 400 g fisk på 2 sultne voksne og 1 gourmand -barn )
Hell av vannet.
Rør forsiktig inn lettrømme. Mengde tilpasses din smak og behov for kalorier denne dagen.
SaLte og PePPre etter smak.
Hint for at det skal smake best mulig:
- bruk fullkornspasta hvor rømmen kleber godt. F.eks Bassillas sløyfe-pasta
- bruk mye vann, det tar tid å koke opp ( 2 liter på 5 min på min induksjonsovn ) men pastaen koker jevnt og raskt.
- tilsett litt olje og salt i kokevannet, etter at det er kokt opp
- ikke fosskok pastaen
- skyll og tørk laksebitene
- Bruk salt og pepper fra kvern, f.eks Peugots superkverner.
Bør spises med en gang og ikke for ofte pga. all rømmen...
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
mmm høres deilig ut... dette skal prøves på mitt gourmet-barn...
SvarSlettDeilig oppskrift! Ser at her blir det konkurranse;-) Har forresten ført inn en ny oppskrift på bloggen min i dag tidlig. Har også tilsatt en lenke til SaLt og PepPer, yeah! Har blitt addicted nå... Sjekker deres side hver dag! Bare fortsett:-)
SvarSlettPesto i stedet for rømme... Mmmm :-)
SvarSlett